TEXTIELBEDRUKKING

Professionele textielbedrukking

Textielbedrukking - bedrukken van werkkledij - fluohesjes

Bij Memento Design kan je terecht voor textielbedrukking van t-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, promotionele kleding en werkkledij. U kan kiezen tussen verschillende soorten bedrukkingen.

We kunnen uw textiel voorzien van uw logobedrijfsnaam en andere gewenste communicatie.

Kleine en grote aantallen mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

VERSCHILLENDE SOORTEN BEDRUKKING:

IMG_8002

FLEX of transferdruk

Flex bedrukking is een techniek waarbij uw print door verwarming en hoge druk op textiel bedrukt wordt. 

Doordat de opdruk flexibel is (vandaar de naam flex) zal deze met de stof mee uitrekken en weer terug krimpen. Hierdoor is het een uitstekende keus voor het bedrukken van kleding. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van full color flex prints. 

borduren textiel

BORDUREN

Mooi borduurwerk vraagt tijd, passie en vakkennis. 

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering heeft u nood aan iemand die met u meedenkt en ervaring heeft. 

Borduren levert net dat ietsje meer dat beter bij je imago past, is duurzaam, chemisch resistent en waterproof. Wij helpen u doorheen het hele borduurproces.

textiel bedrukking zeefdruk

ZEEFDRUK

Zeefdruk. De meest courante textieldruktechniek, geschikt voor zowel grote als kleine oplages.

Kies voor unieke personalisatie met zeefdruk bedrukkingen voor textiel. Laat je creativiteit spreken op textiel die jouw stijl weerspiegelt.

WIJ BEZORGEN U STEEDS EEN DIGITAAL VOORONTWERP VAN DE BEDRUKKING

Bedrukken doen we pas na u onze digitale drukproef heeft goedgekeurd.

Textielbedrukking van promo- en werkkledij


Voor al onze textielbedrukkingen geldt dat ze van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Vooral de textielbedrukking van bijvoorbeeld werkkledij, dat op dagelijkse basis gebruikt wordt en regelmatig gewassen en gestreken wordt, is dit erg belangrijk.

Organiseer je een teambuilding of een evenement waarvoor je promokledij nodig hebt? Uniforme bedrukking van promotiemateriaal in textiel versterkt het groepsgevoel en laat ook aan de bezoekers van je event weten dat ze met vragen bij jouw ploeg terecht kunnen. Gadgets, zoals mutsen, doen het daarenboven altijd goed op beurzen of evenementen. Werk je misschien in een (sport)vereniging? Laat je sponsors en teamnaam schitteren op je kledij via de bedrukking van jouw stoffen promotiemateriaal.

Wees 100% zichtbaar met een gepersonaliseerd FLUOhesje!

Verkeersveiligheid helpen gepersonaliseerde fluohesjes het risico op ongevallen te verminderen. Maar waarom zou u ze ook niet gebruiken om u te onderscheiden?

Maak fluohesjes bedrukt met uw logo en maak gebruik van een opvallend medium om uw visuele communicatie te perfectioneren!

Om op te vallen, is de keuze groot: van het klassieke gepersonaliseerd fluohesje tot meer specifieke kleuren zoals fluo roze, fluogroen en oranje, je zult ongetwijfeld de kleur vinden die je zoekt voor je gepersonaliseerde fluohesjes.

Dag en nacht word je goed gezien en opgemerkt dankzij de fluorescerende kleur en de reflecterende banden van je personaliseerbare fluohesje.

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE DIENSTEN? AARZEL NIET EN CONTACTEER ONS, WE KIJKEN ER NAAR UIT OM U TE HELPEN.