fbpx

Op zoek naar een webshop / webwinkel?

WEBSHOPS

Steeds meer en meer bedrijven richten een webshop of webwinkel op.
Wij maken de webshop die bij u past.

Een professionele, voordelige webshop en eenvoudig zelf te beheren. Wij bieden verschillende platforms aan om uw webshop te maken, zoals oa. WooCommerce of Shopify.

  • kleuren aangepast aan uw huisstijl
  • online betalingsysteem, oa. PayPal, Ideal, Bancontaoa
  • onbeperkt producten toevoegen
  • mobiel vriendelijk
  • 100% eigendom
  • webshop op uw domeinnaam
  • transparante prijzen
  • offerte = factuur
  • Lijstitem

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de webshop? Mail ons gerust.

Het is belangrijk voor een webshop om zoveel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker de klant een product kan kopen, hoe beter. Zorg ervoor dat uw doelgroep gemakkelijk zijn weg weet te vinden door in te spelen op de behoeftes. 

Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid, meer conversie.

Al onze webshops zijn maatwerk, schaalbaar, geschikt voor de lange termijn, uniek en persoonlijk.

Het proces dat we doorlopen ziet er zo uit:

1. Kenningsmakingsfase

Eerst de kennismaking, hier bespreken we de doelstelling van uw webshop. Wat is uw visie? Wat vindt u mooi? enz. Ook bekijken we enkele concurrenten, wat kunnen we van hen leren?

2. Ontwerpfase

Daarna gaan we aan de slag met deze informatie. Eerst zetten we een structuur op, het visuele ontwerp.

Het ontwikkelen doen we in kleine delen. Zo leveren we bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de ‘diensten’ / ‘over ons’ pagina,  ‘projecten’ /  ‘artikelen’ pagina, enz. Dit is uiteraard afhankelijk van het gewenste project.

We optimaliseren de webshop en ontwerpen tot u tevreden bent. We gaan alleen verder naar de volgende fase als u volledig tevreden van het ontwerp bent.
 

3. Opbouwfase

Nu het grafisch ontwerp goedgekeurd is gaan we verder met de opbouw van de webshop. Hier sturen we regelmatig de testversie door ter controle.

4. Testfase

Na de opbouw van de webshop gaan we deze uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect werkt, zowel desktop als de mobiele versie.

5. Opleidingsfase

Als de webshop klaar is voor oplevering krijg je van ons een korte opleiding van het CMS, zodat u goed van start kunt gaan. Alles wordt klaargezet qua hosting, e-mails. Ook verschillende domeinnamen en SSL certificaten kunnen wij voor u regelen.