WIJ VERZORGEN AL UW VISUELE COMMUNICATIE

EEN STERKE IDENTITEIT IS BELANGRIJK!

MEMENTO DESIGN sinds 2012

Het belang van bedrijfscommunicatie tijdens het coronavirus:

Steunmaatregel van de regering

De federale regering zette al in 2016 een eerste stap om online verkoop voor Belgische ondernemingen te ondersteunen. 

Vanaf het aanslagjaar 2016 kon men 13,5% van de investering van een webshop afgetrokken worden van de belastbare winsten.

In deze tijden zijn webshops bijna onmisbaar geworden.

Het derde luik van het Federaal Plan voor Sociale en Economische Bescherming voorziet nu een verhoogde investeringsaftrek van 25% voor bepaalde investeringen tussen 12 maart en 31 december 2020.

Deze maatregel geldt voor kleine vennootschappen, eenmanszaken en vrije beroepen en is van toepassing op onder meer investeringen om digitale betalings- en factureringssystemen verder te integreren. Een webshop laten maken hoort daar dus ook bij. Het komt erop neer dat je een kwart van de kost mag aftrekken van de belastbare winst. 

Een reden meer om dit jaar nog te investeren in een webshop.

Uw website up-to-date houden

Door de aanhoudende ontwikkelingen van Corona bevinden zich veel ondernemers zich in een moeilijke situatie. 

Gelijk in welke branche je zit, je klanten gaan op de eerste plaats zoeken naar antwoorden op je website. Een gouden regel is communiceer duidelijk en snel.

Dit kan gaan over aangepaste openingsuren, extra veiligheidsmaatregelen en andere communicatie die van belang zijn voor jouw klanten. Of jouw bedrijf is misschien vanaf nu ook beschikbaar voor online verkoop.

Webshop / e-commerce

 Door de aanhoudende ontwikkelingen van de ingrijpende coronacrisis bevinden zich veel ondernemers zich in een moeilijke situatie. 

Gelijk in welke branche je zit, je klanten gaan op de eerste plaats zoeken naar antwoorden op jouw website. Een gouden regel is alvast: communiceer duidelijk en snel.

Dit kan gaan over aangepaste openingsuren, extra veiligheidsmaatregelen, en vele andere informatie die van belang zijn voor jouw klanten. Of misschien is jouw bedrijf vanaf nu ook beschikbaar voor online verkoop.

Stijging in online verkoop

Wapen jezelf tegen de toekomst

De Belgische consument blijft een beroep doen op webshops voor zijn aankopen

De stijgende populariteit van webshops is onomkeerbaar. Bedrijven met een online verkoop zien hun omzet stijgen.

Wij helpen zelfstandigen en kleine ondernemingen om zo snel en professioneel mogelijk online aanwezig te zijn.  Wij kunnen ook de webshop voor u onderhouden of komen een hiervoor even langs voor een korte opleiding.

Heeft u vragen over het starten van een webshop of vraag vrijblijvend een offerte aan:

Contactpersoon:

Els Vanlancker

info@mementodesign.be

+32 495 16 72 34

BE 0518 972 467