EEN WEBSITE/WEBSHOP NODIG?

Bijna alle klanten zoeken uw bedrijf eerst online op voordat ze langskomen. U heeft vast zelf ook al gezocht naar een product of dienst via Google.

Of u nu wel of niet uw klanten actief via internet werft: (potentiële) klanten bekijken eerst uw website om een beeld van u en uw product te vormen. Daarom is het belangrijk dat u bovenin de zoekmachines meedoet met een geweldige online bedrijfspresentatie. Memento design helpt u graag daarbij.

 

Maak nu een afspraak

Een WEBSITE of WEBSHOP NODIG?

Of heeft u geen tijd om uw website te onderhouden en te optimaliseren?

Van idee naar online succes. Wij maken het voor u!

Of je nu start met een nieuw idee of al langer verkoopt. Wij helpen je op jouw weg naar online succes.

Je website/webshop is de kern van je digitaal verhaal, met als sleutelwoorden: gebruiksvriendelijk, to the point, toegankelijk én aantrekkelijk.

Een professionele website is voor de klant zijn digitaal visitekaartje .

Een professioneel uithangbord dat bezoekers aanzet tot conversie of een site waar bezoekers snel de informatie vinden waar ze naar zochten.

Onze reputatie als professioneel webdesigner wordt ook benadrukt door het gemak en de gebruiksvriendelijkheid waarmee de klant zelf zijn site kan beheren.

Bij vragen, neem gerust contact met ons op.

Wij begeleiden u graag in de juiste keuze naar de website die de uitstraling van uw bedrijf optimaal weerspiegelt.

 

BEKIJK HIER ONZE REALISATIES

 

SEO-OPTIMALISATIE - gevonden worden op internet

Gevonden worden via de zoekmachines is voor iedere onderneming belangrijk.

Memento design zorgt er met zoekmachine optimalisatie (ook wel bekend als SEO) voor dat u gevonden wordt en daarbij boven uw concurrent komt te staan.

Meer en meer mensen bezoeken websites met smartphones, tablets, netbooks etc., uw website wordt dan ook overal optimaal weergegeven als hij mobielvriendelijk of responsive is.

Een goede website helpt met de promotie van uw bedrijf en zorgt voor meer omzet. Als u zorgt voor de juiste uitstraling met goede foto’s en informatie over uw bedrijf, maakt u een verpletterende eerste indruk. En u weet, de eerste indruk telt.

85 procent oriënteert zich eerst online voordat zij overgaan tot een aankoop. Uw website/webshop is dus vaak het eerste contact dat u heeft met uw potentiële klanten.

 

 

SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie geeft uw website een betere positie in de organische resultaten van de zoekmachines.

Door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website of app op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen.

 

Wij kunnen ook uw website onderhouden.

De meeste bedrijfsleiders hebben totaal geen tijd om hun website aan te passen of te onderhouden. Wij kunnen ook uw website onderhouden.

De prijzen voor het onderhouden van uw site zijn afhankelijk van de wat er precies moet gebeuren.

Voor bedrijfswebsites die wekelijks moeten aangepast worden hebben we een onderhoudscontract aan een zeer voordelige prijs.

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Professionele webshop.

Geef uw bedrijf een boost met een op maat gemaakte e-commerce website! De onlineverkoop kent een onstuitbare opmars.

Als bedrijf kan u van deze trends een groeiopportuniteit maken. Een gebruiksvriendelijke, duidelijke en professionele webshop is hiervoor uiteraard een must. Memento design ontwikkelt webshops waar uw klant intuïtief de juiste producten vindt en kan bestellen.

Bovendien zorgen we voor de integratie van een veilig online betalingssysteem.

 

Zelf uw webshop beheren via CMS-systeem.

Als beheerder kan u via het eenvoudige content management systeem moeiteloos alle informatie en producten op de webshop of e-commerce site beheren, uw bestellingen opvolgen en uw klanten beheren.

Op die manier blijft de inhoud van uw ecommerce site automatisch up-to-date of worden bestellingen automatisch opgenomen in de juiste omgeving.

# Mobielvriendelijk: op elk toestel toegankelijk

# Veilig online betalen

# Eenvoudig beheerbaar via de CMS

# Professionele uitstraling

# Compleet en efficiënt

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN