TEXTIELBEDRUKKING Wilt u uw bedrijf of vereniging doen opvallen?

Textielbedrukking.

Bedrukken van textiel, goede prijs/kwaliteit en service voor zowel kleine als grote oplagen.

Uniformiteit

Met uniformiteit in bedrijskleding kunt u zorgen voor een eigen identiteit en het draagt positief bij aan de uitstraling van een onderneming. Uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam kunnen wij op diverse manieren aanbrengen. De oplage, het type textiel, het aantal kleuren en de levertijd spelen hierbij een belangrijke rol. De prijs hangt af van de grootte van de druk en aantal.


Flex bedrukking

Bij deze druktechniek wordt, met behulp van een digitale cutter, uit een vel vinyl de gewenste afbeelding/opdruk uitgesneden. Door middel van een warmtepers wordt deze uitgesneden vorm op het textiel aangebracht. Klein nadeel bij deze techniek is dat het niet geschikt is voor het bedrukken van meerdere kleuren.

Er bestaan 55 standaard kleuren met een matte look en er zijn enkele glanzende uitvoeringen beschikbaar. Deze zeer dunne textiel-flex heeft een ultra-dunne lijmlaag en is slechts 50 micron dik en blijft na verwerking heel soepel.

Wasvoorschriften:

- Het textiel binnenste buiten draaien -> bedrukking naar binnenkant

- Wassen op max. 40°C en max. 1200 toeren

- Na het wassen niet drogen in een droogkast

- Strijken op de achterzijde van de bedrukking


Gratis voorontwerp en prijsofferte.

Digitaal printen

Digitaal printen kleurt het textiel tot in de vezels. DTG-printing, Direct To Garment printing, een digitaal bestand wordt direct op textiel geprint. Het resultaat is een print vergelijkbaar met zeefdruk op textiel maar dan zonder lijm of cliché. Ideaal voor oplagen van katoenen textiel met full-color opdruk. Tevens kan er ook digitaal geprint worden op transfers, die dan op het textiel aangebracht worden dmv een pers. Zo wordt het mogelijk om ook op niet-katoenen kledij full-colour te drukken.


Borduren

Een borduring geeft een mooie en duurzame uitstraling aan uw kleding. Stijlvolle geborduurde hemden of een iets jeugdigere polo geven net iets meer standing aan uw bedrijf. Eerst moet er een borduurprogramma worden aangemaakt waarbij het volledige logo vertaald wordt in steken en garens. Deze cliché is vaak een tijdrovend werk en prijzig, echter is dit een éénmalige kost, voor bijbestellingen met dezelfde borduring kan dit programma hergebruikt worden. Deze onderhoudsvriendelijke personalisering heeft wel als voorwaarde dat het textiel voldoende stevig is; het borduren doorstikt immers veelvuldig de stof en spant het geheel ook wat aan.



Bekijk onze online catalogus:

textielbedrukking Memento



Realisaties textielbedrukking







Ondernemer en op zoek naar minder stress, meer tijd en meer omzet?

Wij helpen u met de juiste communicatie en visuele middelen.

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

 

* Gebruik alleen cijfers, hoeveel is 10 + 15?  

 

Leave this empty: