UITGESNEDEN BELETTERING OF FULL COLOR STICKERS

Wij bieden onze klanten hoogwaardige producten aan op het gebied van grafische vormgeving, drukwerk, grootformaat, digitaal printen.

Full color stickers

Wij zorgen ervoor dat u gezien wordt.

U bent op zoek naar indoor of outdoor stickers, groot of klein formaat? Geschickt voor autobelettering of etalabelettering.
Raamstickers, stickers voor uw auto of groot formaat stickers laten maken?
Wij bieden zowel polymere vinyls aan voor lange levensduur, maar ook de budget monomere vinyls voor tijdelijke toepassingen.
De stickers kunnen rechthoeking of in vorm worden uitgesneden.
Hoogste kwaliteit gedrukt aan de beste prijs
Kan je ze zelf niet plaatsen? Dan doen wij het voor u.
Geen ontwerp? Wij maken het voor u!!

 

Full color stickers

U bent op zoek naar indoor of outdoor stickers, groot of klein formaat?
Geschickt voor autobelettering of etalabelettering.
Grootformaatstickers bedrukken we tot een breedte van 145 cm. De minimale prijs voor grootformaatstickers is berekend op 0,5 m2.
Kies je voor transparante vinylstickers? Houd er dan rekening mee dat er geen extra dekwit op de stickers zit; het is volledig doorschijnend.
In twee verschillende materialen: monomeer, polymeer vinyl. Rechthoekig of contourgesneden. Leverbaar in mat- en glansafwerkingen. Let op! Bij transparante stickers is wit geen drukkleur.
Witte delen in de opmaak worden uitgespaard en niet gedrukt. Houdt er rekening mee dat deze delen transparant blijven. Rechthoekige of contourgesneden sticker.

VOORBEELDEN

 

Img

Print of snijfolie?

Keuze uit volgende in- en outdoor stickers:
- Witte, semi-transparante of transparante folie.
- Mat of glanzend. Polymeer, monomeer of hoogwaardige kwaliteit.
- Verwijderbaar of permanent.
- Van klein tot groot.
- Full color en/of witte print.
- Met speciale laminaten.
- Gesneden in alle vormen.
Voor vlakke of gebogen oppervlaktes. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar mogelijkheden met betrekking tot stickers.
Al onze stickers zijn geschickt voor autobelettering, raambelettering, muurstickers enz..

VOORBEELDEN

 

Img

Autostickers

Een veelvoorkomende en effectieve vorm van reclame is autobelettering. Uw bedrijfswagen, bestelwagen, aanhangwagen,... valt immers op door een mooie en professionele belettering of full color stickers.
Samen met u gaan we op zoek naar een ontwerp dat volledig in de lijn ligt van uw idee en we geven u daarrond graag advies, gebaseerd op onze kennis en ervaring.
Met autoreclame bent u altijd en overal zichtbaar, of u zich nu verplaatst of niet. En... het is en blijft één van de goedkoopste reclametoepassingen. TIP! Voertuigfolie moet altijd gelamineerd worden.
Hierdoor is de print bestand tegen het wassen, vuil en weersinvloeden.

VOORBEELDEN

 

Img

Print of snijfolie?

Wie liever geen permanente reclamesticker op zijn auto plakt, maar toch het potentieel ziet van een wagen als rondrijdende advertentie, vindt in auto magneetborden de ideale oplossing.
Deze soepele, magnetische reclameborden bevestigt u in een handomdraai op de auto, en haalt u er al even snel weer af.
Het grote voordeel van auto magneetborden is dat u dus zelf kiest wanneer u uw reclameboodschap verspreidt. Staat er een familiefeest op het programma, of gaat u in het buitenland andere oorden opzoeken? Uw auto is zó weer reclamevrij. Belangrijk is wel dat u de borden op heel regelmatige basis verwijdert en schoonmaakt.
Magneetborden zijn enkel geschikt voor auto’s die uit ijzer gemaakt zijn. Op aluminium of pvc oppervlakken zullen auto magneetborden niet kleven.
Deze reclameborden moeten mooi vlak op de carrosserie aangebracht worden. Dit wil zeggen, ze mogen niet over vouwen in de carrosserie gaan, ook niet over stootranden of andere oneffenheden.
Omdat zo'n bord ook wel wat kan verschuiven tijdens het rijden, laat u best een tweetal centimeter vrij rondom. Wij maken deze magneetborden uit rollen van 61.5 breedte of 100 cm breedte, lengte is geen probleem. Dus een maat die dit benadert is optimaal.
Eigen ontwerp mogelijk.
Maak je bedrijf zichtbaar, ook als je onderweg bent met automagneten Neem voor meer informatie over magneetborden en magneetplaten vrijblijvend contact op.
Je kan je bestanden doormailen via WeTransfer naar het volgende emailadres: info@mementodesign.be.

WETRANSFER           VOORBEELDEN

 

Img

Actiestickers

Zoekt u actiestickers voor op ramen of wilt u een bepaalde sfeer creëren met folie op glazen wanden in kantoren?
Op het gebied van raamstickers is er ontzettend veel mogelijk.
Met de nieuwste printtechnieken maken wij eenvoudig raamstickers in spiegelbeeld: dus stickers aan de binnenzijde van een raam plakken en het beeld naar buiten gericht, een aantal voordelen:
- Vandalisme-proof.
- Langere levensduur.
- Kostenbesparend bij montage op etages hoger dan de begane grond.

VOORBEELDEN

 

Img

Domeerstickers

Domeerstickers zijn luxe stickers met een dik glossy dominglaag. Door de transparante 3D laag hebben de domeerstickers een hoge attentiewaarde en daardoor zeer opvallende verschijning.
Domeerstickers zijn door de zeer sterke kleefkracht met name geschikt voor permanent aanbrengen op machines, kunststof, plastic, aluminium, of allerlei produkten met blikvangende functie.
Eigenschappen:
Keuze uit ronde, rechthoekige of ovalen doming stickers.
Vervaardigd van hoogwaardig 80 grams outdoor vinyl.
Overgoten met een laag Epoxyhars voor het 3D-effect.
Enkelzijdig full color bedrukt. In bijna elk gewenst formaat te bestellen.

VOORBEELDEN

 

Img

Snijfolie - gekalandreerd vinyl

Zijn een hoogwaardig, stabiel, gekalandreerd vinyl met een reeks aan mogelijkheden voor diverse toepassingen.
De folie is ideaal voor de middellange termijn en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt op vlakke ondergronden. Hiermee is deze serie uitermate geschikt voor raambelettering, voertuigbelettering, reclameborden en promotionele displays.
Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Kan middels droog- en nattechniek worden aangebracht. Geschikt voor ABS, aluminium, glas, verf, PMMA, polycarbonaat.

VOORBEELDEN

 

Img

Wilt u uw bedrijf echt doen opvallen en uw stempel drukken op alles wat u doet?

Dan is een strikt unieke huisstijl noodzakelijk.

Op die manier vergroot u niet alleen uw naambekendheid, maar toont u eveneens aan dat u trots bent op uw bedrijf.