EEN WEBSITE/WEBSHOP NODIG?

Bijna alle klanten zoeken uw bedrijf eerst online op voordat ze langskomen. U heeft vast zelf ook al gezocht naar een product of dienst via Google.

Of u nu wel of niet uw klanten actief via internet werft: (potentiële) klanten bekijken eerst uw website om een beeld van u en uw product te vormen. Daarom is het belangrijk dat u bovenin de zoekmachines meedoet met een geweldige online bedrijfspresentatie. Memento design helpt u graag daarbij.

 

 

Maak een afspraak met ons

Kleeftips

Het aanbrengen van de plakletters is gemakkelijk

Wel is het aan te raden om er rustig de tijd voor te nemen. De plakletters worden niet los van elkaar, maar op een applicatiefolie aangeleverd en als een sticker aangebracht.

De minimale aanbreng temparatuur is +10 graden. Voor het beste resultaat en een probleemloze en duurzame hechting is een goede voorbereiding een vereiste. De ondergrond moet schoon en vetvrij gemaakt zijn en mag geen siliconen bevatten. Het is van belang dat de ondergrond geen restjes meer van het gebruikte ontvettings middel bevat. Deze restjes kunnen namelijk de lijmlaag aantasten. Dus goed laten drogen en eventueel met water de laatste restjes ontvettingsmiddel verwijderen.

Poreuze ondergronden zoals muren etc. 24 uur laten drogen. Er bestaan twee methoden voor het aanbrengen van een belettering: de zogenaamde 'droge' en 'natte' methode. Bij verreweg de meeste applicaties zal de droge methode de snelheid van de werkzaamheden bevorderen en de beste resultaten opleveren.

De voordelen van de droge methode zijn een snellere afwerking, zoals het verwijderen van de applicatietape en een betere controle over de hechting. Bij de natte methode wordt eerst de ondergrond met een plantenspuit licht beneveld (aan het water een enkel druppeltje Dreft toegevoegen). Dit heeft bij grotere oppervlakken het voordeel van repositioneren.

Wacht met het verwijderen van het aplicatietape 30 tot 60 minuten zodat de lijmlaag een kans krijgt om een goede hechting op te bouwen.

Voor beide methoden geldt dat na de lijmlaag geheel is uitgehard en een optimale hechting is verkregen. Door verwarming met bijvoorbeeld een föhn kan de belettering weer gemakkelijk verwijderd worden.

Plakinstructies

•Maak eerst de ondergrond goed schoon en vetvrij met bijvoorbeeld een ruitenreiniger of spiritus ( m.u.v. latexverf ).

• Breng de tekst waarvan het rugpapier nog steeds aanwezig is met kleine strookjes schilderstape of plakband op de juiste positie aan.

• Plak daarna een strook schilderstape of plakband over de gehele bovenkant

. • Deze strook houdt de tekst in de juiste positie en gaat als een scharnier fungeren.

• Door tussen de letters in te knippen wordt bij langere teksten het plakken in kleinere stukjes verdeeld.

• Draai de tekst over het scharnier omhoog en verwijder het rugpapier gedeeltelijk, of als de grootte dit toelaat, in zijn geheel.

• Wrijf met een rakel de tekst van boven naar beneden stevig op de ondergrond aan.

• Geef de lijmlaag een paar minuten de tijd om een goede hechting op te bouwen.

• Verwijder daarna onder een scherpe hoek voorzichtig het applicatietape.

 

kLEEFHANDLEIDING

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND