LOGO ONTWERP/HUISSTIJL Uw logo, huisstijl, website en reclame vormen één stijlvol geheel.

Ontwerp logo.

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (je klanten) moet aanspreken.

Grafisch ontwerp

Memento design biedt u een totaalpakket. Uw logo, huisstijl, website en reclame vormen één stijlvol geheel.

  • Kwaliteit

  • Budgetvriendelijk

  • Snel

  • Onbeperkte Feedback.

Digitaal ontwerp

Wij zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren een logo hebt dat past bij je bedrijf en de diensten of producten die je aanbiedt. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij je doelgroep. Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat je bedrijf zich professioneel kan presenteren.


Huisstijl ontwerp

Ook het ontwerp van je huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat je door ons laat ontwerpen of je reeds bestaande logo. Natuurlijk houden wij rekening met je wensen, je eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin je bedrijf actief is.

Onder het huisstijl ontwerp vallen standaard het briefpapier, visitekaartje en de enveloppe. Met andere zaken zoals het ontwerp van een informatiemap, notitieblok en afsprakenkaartje, kunnen we je natuurlijk ook van dienst zijn.

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn van mening dat u als klant 100% tevreden moet zijn over het resultaat van je logo of huisstijl. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheids garantie wat niets anders inhoudt dan dat wij net zolang ontwerpen totdat jij helemaal tevreden bent!


Iedere klant is bij ons even belangrijk, of het nu om een kleine aanpassing van een bestand of het ontwikkelen van een website gaat. Wij denken altijd met je mee en bieden waar nodig passend en vrijblijvend advies. Daarnaast wordt onze snelle en informele manier van communiceren erg gewaardeerd en je hebt altijd direct contact met de ontwerper. Tot slot zijn de tarieven van onze diensten erg aantrekkelijk en leveren we toch de hoogste kwaliteit.LOGO ONTWERP

80 euro*

*prijzen zijn excl. btw.

AANGELEVERD IN VOLGENDE BESTANDEN:

.PDF BESTAND

.AI BESTAND

.EPS BESTAND

.JPG FOTOBESTAND

.PNG FOTOBESTAND

HUISSTIJL ONTWERP

165 euro*

*prijzen zijn excl. btw.

AANGELEVERD IN VOLGENDE BESTANDEN:

.PDF BESTAND

.AI BESTAND

.EPS BESTAND

.JPG FOTOBESTAND

.PNG FOTOBESTAND

GRAFISCH ONTWERP OP MAAT

... euro*

AANGELEVERD IN VOLGENDE BESTANDEN:

.PDF BESTAND

.AI BESTAND

.EPS BESTAND

.JPG FOTOBESTAND

.PNG FOTOBESTAND


Voorbeelden logo's

Een kleine greep uit onze portfolio. Van uitbundig tot strak en van klassiek tot modern, wij kunnen alle soorten stijlen verwerken in een prachtig logo voor je bedrijf.Ondernemer en op zoek naar minder stress, meer tijd en meer omzet?

Wij helpen u met de juiste communicatie en visuele middelen.

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

 

* Gebruik alleen cijfers, hoeveel is 10 + 15?  

 

Leave this empty: