EEN WEBSITE/WEBSHOP NODIG?

Bijna alle klanten zoeken uw bedrijf eerst online op voordat ze langskomen. U heeft vast zelf ook al gezocht naar een product of dienst via Google.

Of u nu wel of niet uw klanten actief via internet werft: (potentiƫle) klanten bekijken eerst uw website om een beeld van u en uw product te vormen. Daarom is het belangrijk dat u bovenin de zoekmachines meedoet met een geweldige online bedrijfspresentatie. Memento design helpt u graag daarbij.

 

 

Maak een afspraak met ons

FAQ

Op wat voor oppervlakten kan ik de muurstickers van Memento design gebruiken?

De stickers kunnen worden gebruikt op alle vlakke opervlakten (zonder ruwheid) zoals; muren, glas, deuren, spiegels, tegels, meubels (kasten, keukenkasten, koelkast). Als uw muur werd recent geschilderd, raden wij wachten 4-8 weken voor het aanbrengen van de muursticker. Let op: Heeft u kalkhoudende muurverf of afneembare verf gebruikt kan het zo zijn dat de stickers slecht of niet hechten. Ook op een koude, vettige of vochtige ondergrond hechten de stickers niet goed. Wij zijn niet verantwoordelijk van het slecht of niet hechten van de stickers op uw ondergrond.

Hoe kan ik de luchtbellen verwijderen die mogelijk ontstaan bij het aanbrengen van de muursticker?

Als u de instructies goed volgt en het aanbrengen voorzichtig doet, dan zult u geen luchtbellen onder de sticker hebben. Echter, in het geval ze er toch zijn, dan kunt u de sticker ter plekke doorprikken met een naald en de sticker vlak strijken. Druk de sticker tijdens het aanbrengen met een zachte doek aan om luchtblazen te voorkomen.

Hoe lang gaan de muurstickers van Memento design mee?

U kunt er op rekenen dat onze muurstickers op zijn minst vijf jaar meegaan. Wij gebruiken enkel hoogwaardige kwaliteit vinyl, speciaal ontworpen voor binnenhuisdecoratie, die bovendien ook goede resultaten opleveren voor gebruik buiten. Onze "Full Color" muurstickers worden beschermd door een beschermende laag die ze een lang leven geeft.

Kan ik deze muursticker meerdere keren gebruiken?

Nee. Nadat je hem verwijderd hebt van een oppervlakte is hij niet meer te gebruiken. Ik heb mijn muursticker ontvangen maar wil hem nog niet gebruiken. Levert dat problemen op? Nee hoor! De muursticker arriveert volledig beschermd en in een goede staat en kan worden gebruikt wanneer U dat zelf wenst. Echter, omdat het opgerold wordt geleverd, is het een goed idee om de sticker uit de koker te halen en hem ergens plat op te bergen.

Hoe muurstickers verwijderen?

De muurstickers zijn eenvoudig te verwijderen. Om het het verwijderingsproces gemakkelijker te maken, kunt u het beste de sticker verwarmen met een haardroger. Daarna trekt u een gedeelte los en het naastgelegen gedeelte, wat nog tegen de muur zit. blijft u verwarmen. Deze werkwijze doet u totdat de hele sticker is verwijderd. Tijdens het verwijderen is het mogelijk dat er enkele plakselresten achterblijven op de muur. Is dat het geval dan kunt u deze verwijderen met een natte doek (een beetje afwasmiddel op een doek werkt ook goed).

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen dan mijn eigen adres?

Uiteraard. Als u een bestelling doet dan verschijnen de velden "Verzendadres" en "Rekeningadres". Op deze manier kunt u uw pakket ontvangen op het ene adres en de rekening op het andere adres. Ik wil een sticker in spiegelbeeld ontvangen, kan dit? Alle stickers die op bestelling worden gemaakt kunnen ook inspiegelbeeldbesteld worden.

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND